Konstituirajuća sjednica MO SDP Sesvete

Aktualno, Nslovna 13. siječnja 2022

U Plavoj dvorani u Sesvetama, 11. siječnja 2022. održana je konstituirajuća sjednica MO Sesvete. Podršku su došli pokazati i gosti: predsjednik SDP Zagreb Viktor Gotovac, potpredsjednik SDP Zagreb Branko Kolarić, tajnik SDP Zagreb Natko Novaković, član Predsjedništva SDP Hrvatske Ivan Račan, predsjednik MO SDP Peščenica-Žitnjak Matija Raos i Izvršni tajnik za rad s organizacijama središnje Hrvatske Davor Terzić . Uvodni govor je dao predsjednik MO Sesvete Damir Pigac u kojem je rekao kako trebamo svi zajedno okrenuti novi list, prošlost i sve što je bilo loše ostaviti iza sebe.  Naglasio je da su vrata SDP-a otvorena svima dobre volje te da se trebaju još jače aktivirati dežurstva kao prostor razgovora  gdje se svakoga sasluša i sa svima razgovara za dobrobit mjesne organizacije. Nadodao je da moramo biti aktivniji na terenu i dostupniji građanima. Zahvalio je dosadašnjoj povjerenici Danieli Fuček, a posebno se i zahvalio dosadašnjem povjereniku SDP ZG Davoru Terziću i Ivanu Račanu na velikoj podršci, dostupnosti i suradnji u proteklih godinu dana. Nakon njega obratio se predsjednik Viktor Gotovac koji je naglasio da SDP neće biti kakav je bio, da ima puno posla pred nama i da u Sesvetama ima puno problema za koje SDP  sigurno može ponuditi svoja rješenja ili ideje. Tajnik Natko Novaković je dao informacije o budućem koordiniranju vijećnika VMO i VGČ, analizi ogranaka koju treba napraviti i ostale informacije bitne za daljni rad mjesne organizacije.

Na sjednici je jednoglasno izabran novi tajnik mjesne organizacije Ivan Petljak-Gajo.